Hello from LA

Hej hej!
 
Ar just nu med min syster pa hennes kontor sa tankte passa pa att skriva lite har mu nar jag har tid(och har ju inte svenska skrivbordet sa ni far sta ut med att jag skriver lite konstigt hehe, hoppas att ni fortstar anda)
Jag har iallafall det grymt bra har borta i Californien! De senaste dagarna har jag gatt runt i Santa Monica och kollat lite, besokt Santa Monica Pier, hangt pa stranden, tagit lite promenader och powerwalks med min systers hund och kollat runt i omradet dar vi bor och shoppat en del (alskar att de finns Victoria`s secret har, hittade sa mycket fina grejer!! Ska visa allt jag har kopt senare nar jag ar tillbaka och kan fota det och har min systers dator.)
 
Iallafall sa alskar jag att vara har, det ar sa annourlunda fran Sverige, klimatet, naturen, husen, men framforallt manniskorna. Det finns sa mycket olika manniskor och alla(de jag traffat hehe) ar sa snalla och oppna och det ar inte alls som i Sverige, dar skulle man aldrig pratat med helt random personer man inte kanner. Vadret ar ju underbart ocksa, haft nastan 30 grader och stralande sol nastan alla dagarna. Kanns lite som att jag ar i en typsik Amerikans film med alla palmtrad placerade i perfekta rader, de gula skolbussarna, manniskorna och allting hehe. Och har sett massa roliga och konstiga personer ocksa, sag en som cyklade runt med massa pappegojor pa sin cykel, en hund som gick runt med solglasogon pa sig, en tjej som gick kladd som en levade barbiedocka(och jag skojar inte, en exakt kopia av en barbiedocka verkligen!) och massa andra weirdos. Alskar att det ar en san blandning av manniskor har!
 
Men iallafall, nu ska jag sluta babbla pa och snart ta och ge mig ivag till nagra markesoutlets har i narheten och kolla runt lite och i eftermiddag nar min syster har jobbat klar sa ska vi bege oss ivag pa en liten roadtrip till San Fransisco, wiie! Har skaffat amerikanskt nummer och internet har nu medans jag ar har sa ska forsoka uppdatera sa ofta jag hinner medans jag ar dar ocksa. Har ar lite instagrambilder fran de senaste dagarna sa lange, sa hors vi snart igen!
 
 
Santa Monica Pier
 
Satte mig vid en fontan pa shoppingatan med en juice fran starbucks och tog en liten paus fran shoppingen. Hittade massvis med fina grejer inne pa Victoria`s secret, forever 21 & en grymt bra skoaffar!
 
Tog en promenad med hunden runt i det fina omradet Brentwood dar vi bor. Lagg marke till de fint uppradade palmerna och den gula skolbussen ocksa, inte alls typiskt amerikanskt hehe.
 
Santa Monica Beach, helt ok stalle att fordriva lite tid pa medans min syster jobbar.
 
I bilen imorse, tagga roadtrip till San Fransisco, wiie!